19 / 05 / 2024

Çatalca Belediye mart ayı kararları

Çatalca Belediye mart ayı kararları

Çatalca Belediye Meclisi, 2017 Yılı Mart Ayı Toplantısı 1. Birleşimi gerçekleşti. Çatalca Belediye Meclisi'nin bir sonraki toplantısı 3 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Çatalca'da 44 adet gayrimenkul 3 yıllığına kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 44 adet gayrimenkulü 3 yıl süreyle kiraya veriyor. Peki Çatalca'daki gayrimenkuller için kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'un o ilçesinde 17 bin metrekarelik arazi satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çatalca Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Gökçeali Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çatalca Gökçeali'deki arazinin fiyatı ne kadar? 

TOKİ İstanbul Mart 2023 kuraları tek tek çekiliyor! Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura takvimi 2023

TOKİ İstanbul Mart 2023 kuraları tek tek çekiliyor. Peki TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihleri ne zaman? İşte Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Tuzla, Arnavutköy kura takvimi...

Belediye iş yeri ve akaryakıt istasyonu satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük'te yer alan 3 iş yeri ve bir arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Mart tarihinde yapılacak.

O gözde ilçede belediye 73 adet arsayı satışa çıkardı! 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Belediye tarafından yapılan duyuru yatırımcıları harekete geçirdi. Tarsus Belediye Başkanlığı 73 adet arsayı satışa çıkardı. 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Bu fırsatı değerlendirin! O ilimizde belediye taşınmazları satışa çıkardı! 6 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Belediye tarafından 4 taşınmaz ihale usulüyle satılıyor. Kaçırılmayacak fırsatın ihalesi ise 6 Mart 2023’te yapılacak.

O ilimizde belediye tarafından 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor! 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Belediye tarafından sadece 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor. 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

İstanbul'da 4 adet arazi satılıyor! Hemen tarihe bakın, sakın kaçırmayın! 

Çatalca Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Gökçeali Mahallesi'nde yer alan 4 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Çatalca'da 30.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca İzzettin'de yer alan arsayı 30 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çatalca Millet Bahçesi'nde son durum!

Çatalca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner millet bahçesi projesinde son durumu aktardı.

Çatalca Belediye mart ayı kararları Haberi

Çatalca Belediye mart ayı kararları


Çatalca Belediye Meclisi, 2017 Yılı Mart Ayı Toplantısının 1. Birleşimini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığında toplanan meclis, bir önceki toplantıya ait tutanakların oy birliği ile kabul edilmesi ile başladı.


Gündem konularının görüşülmesine geçilmeden önce söz alan CHP Meclis Üyesi Belgin Tezer, AK Parti Meclis Üyesi Özlem Coşkun ve AK Parti Meclis Üyesi Celalettin Sonkaya, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, 14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ile ilgili kutlama konuşması gerçekleştirdi.



Gündem maddesi kabul edildi


AK Parti Meclis Üyesi Mesut Üner, sözlü önerge vererek deprem konusunda bir komisyon kurulmasını talep etti. Başkan Cem Kara konuya dair önümüzdeki günlerde toplantı yapacağını belirterek Nisan Ayı Meclisi’nde konunun gündeme getirileceğini belirtti.


Yapılan değerlendirmeler ardından günden maddesi “İlçemiz Mahallelerinde yer alan...