27 / 04 / 2024

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.



İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu araziler Örcünlü, Kabakça, Karacaköy ve Çiftlikköy'de yer alıyor. 

Satışa çıkarılan arazilerin alanları 5 bin 20 metrekare ile 19 bin 769 metrekare arasında değişiyor. 

Muhammen bedelleri 8 milyon 535 bin 666 TL ile 59 milyon 309 bin 10 TL arasında değişen arazilerin geçici teminat bedelleri 256 bin 70 TL ile 1 milyon 779 bin 270 TL arasında değişiyor. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul da arazi arayanlar dikkat!

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığından:

Aşağıda özellikleri yazılı Mülkiyeti Belediyemize ait olan 5 Adet taşınmazın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 35/a maddesine göre ''Kapalı Teklif'' Arttırma usulü ile 31.10.2023 tarihinde saat 11.00’da Belediyemiz Meclis salonunda satış ihalesi yapılacaktır. 


1-) İstekliler ihaleye ilişkin bilgileri, Çatalca Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden alabilir, taşınmaz mal şartnamesini ücretsiz olarak temin edebilir.
2-) İhale 31.10.2023 Salı günü saat 11.00' da Belediye Meclis Salonunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre "Kapalı Teklif Arttırma Usulü" ile yapılacaktır.
3-) İhaleye Katılmak İçin İstenen Belgeler;
a. Gerçek kişiler için, Nüfus Kayıt Örneği, Kimlik Fotokopisi, İkametgah Belgesi, Türkiye' de Tebligat Adres Beyanı, Noterden Tasdikli İmza Beyannamesi,
b. Tüzel kişi olması halinde, Türkiye' de Tebligat Adres Beyanı, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Noter Tasdikli İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri,
c. Gerçek/ Tüzel kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerin, Noter Tasdikli Vekaletname Örneği ve Vekile ait İmza Sirküleri,
d. Tüzel Kişi olması halinde Mevzuatı gereği tüzel kişiliği siciline kayıtlı bulunduğu, Ticaret ve/veya Sanayi veya Esnaf Odasından ve benzeri bir makamdan son bir yıl içerisinde alınmış, Ticaret Odası Belgesi ile Ticaret Sicil Gazetesi.
e. Taşınmazın ada ve parsel numarası yazılı geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu.
f. İsteklilerin ortak girişim olması halinde Noter Tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi.
4-) İstekliler tarafından tekliflerin hazırlanması:
Teklif mektubu bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adres yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır ve/veya mühürlenir. Bu zarf geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu ve istenilen diğer belgelerle
birlikte ikinci bir zarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin ad ve soyadı ile açık adresi ve teklifin ait olduğu iş yazılır. Teklif mektuplarının istekli tarafından imzalanması ve bu mektuplarda şartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan ve üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler ret olunarak hiç yapılmamış sayılacaktır.
5-) İstekliler tarafından hazırlanan kapalı teklif zarfları 31.10.2023 Salı günü saat 10.30' a kadar sıra numaralı alındı karşılığında, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü' ne teslim edilecektir. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya herhangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmaz.
6-) Satış şartnamesinde belirtilen hususlarla taşınmaza ait dosyasındaki bilgileri ve tapudaki takyidatları alıcı aynen kabul etmiş sayılır. İhalenin kesinleşmesinden sonra ihale uhdesinde kalan, satış şartnamesine aykırı bir talepte bulunamazlar.
7-) Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
8-) İhale Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.
9-) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri geçerlidir.
10-) Çatalca Belediye Başkanlığı ihaleyi yapıp, yapmamakta serbesttir.
İlan Olunur.

Şengözler İmza konut projesi satışta! Yeni proje!

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Zeytinde yaşanan 'yok yılı' zeytinyağına nasıl yansıyacak? Sıkıntı yaşanacak mı?


Geri Dön