01 / 05 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Toplam 7 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında oylanan gündem maddeleri meclisten geçerken gündemin 2. Maddesi İmar ve Plan Bütçe Komisyonlarına gündemin 3. ve 7. Maddeleri ise İmar Komisyonu’na havale edildi.




Çatalca Belediye Meclisi 2015 Yılı Mart Ayı Toplantısının 1. Birleşimini 02/03/2015 Pazartesi Günü Saat:10.30'da gerçekleştirdi. Üç ek gündem maddesiyle birlikte toplam 7 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında oylanan gündem maddeleri meclisten geçerken gündemin 2. Maddesi İmar ve Plan Bütçe Komisyonlarına gündemin 3. ve 7. Maddeleri ise İmar Komisyonu’na havale edildi. Çatalca Belediye Meclisi’nin 2015 Yılı Mart Ayı Toplantısının Gündem Maddeleri ise şöyle oluştu.


  GÜNDEM :


1-) Çatalca Belediyesi Gönüllüler Çalışma Yönetmeliği'nin görüşülmesi ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü'nün teklifi.


2-) “Mor Bayrak Projesi” konulu yazının görüşülmesi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün teklifi.


3-) 1/1000 ölçekli Çanakça Köyü Uygulama İmar Planı itirazları ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.


4-) 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 49. maddesine göre  Belediyemiz personeli Derya DÜNDAR'ın Yazı İşleri Müdürü kadrosuna ve M. Aylin SEZER'in Mali Hizmetler Müdürü kadrosuna atanmaları ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün yazısı.


5-) İlçemiz vatandaşlarımızın müşterek ihtiyaçlarını karşılayan İlçemiz dahilinde bulunan Cemevleri’nin 5393 sayılı yasa kapsamında dini ibadethane olarak kabul edilmesi ile ilgili önerge.


6-) İlçemiz Çanakça Mahallesi 1329 nolu parselde sağlık ocağı yapımı ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.


7-) 6360 sayılı kanunla Nakkaş, Bahşayiş ve Muratbey Mahalleleri’nin İlçemize bağlanmasından dolayı ilçe genelinde oluşan sokak isimlerindeki mükerrerliklerin giderilmesine yönelik Fen İşleri Müdürlüğü’ nün teklifi.


 



Çatalca Belediyesi




Geri Dön