18 / 05 / 2024

Çay fiyatlarında sürpriz indirim kararı! 1 kilosu 53 TL’ye gidiyor... Duyan kapış kapış ediyor!

Çay fiyatlarında sürpriz indirim kararı! 1 kilosu 53 TL’ye gidiyor... Duyan kapış kapış ediyor!

Siyah çayda dev indirim o markete geldi. 1 kilo çay 54 liradan satışa çıkarken, indirimli ürünlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İşte indirime ilişkin merak edilen tüm detaylar...



DUYAN KAPIŞ KAPIŞ EDİYOR!

Önceki fiyatı 64,90 lira olan çayın yeni fiyatı 54,50 lira olarak sitede satışa çıktı. İndirimde olan çay fiyatına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, indirimi kaçırmamak için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Sitede yer alan diğer çay fiyatları ise şu şekilde:

Efor Filiz 1000 Gr Siyah Çay 72,90 TL'den 59,90 liraya düştü.

Efor Platinyum 1000 Gr Siyah Çay 76,90 TL'den 69,50 liraya düştü.

İNDİRİM HALKASI HIZLA YAYILIYOR

Çay fiyatlarında sürpriz indirim kararı! 1 kilosu 53 TL’ye gidiyor... Duyan kapış kapış ediyor!

Öte yandan, zincir marketlerin başlattığı ‘fiyat sabitleme’ kampanyasında içinde siyah çayın da bulunduğu birçok ürüne de indirim geldi.

Yaşanan ve vatandaşları mutlu eden bu kampanyaya zincir marketlerin ardından başka sektörler de dahil oldu.

GİYİM SEKTÖRÜ İNDİRİME GİDİYOR

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya, "Zincir marketlerde yaşanan ‘fiyat sabitleme’ kampanyasını bu yıl kendi sektörümüzde de göreceğiz. Fiyat etiketleri üzerindeki yükselişi bu yıl görmeyeceğiz. İhracatta daralma yaşadık ve bu yüzden fiyatları sabit tutarak elimizdeki stoku bitireceğiz" diye konuştu.

BEYAZ EŞYA SEKTÖRÜ DE KATILIYOR

Stok probleminin en ciddi yaşandığı sektörlerin başında beyaz eşya yer alıyor. Pandemiden sonra depoları yüksek maliyetlerle dolduran sanayiciler, navlun fiyatları da düşünce büyük telaşa kapıldı. 2023 yılında Türk Liras’ında değer artışı beklediklerini söyleyen Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği Başkanı Talha Özger, "2023 yılında işgücü ve enerji girdi maliyetlerimizin belirginleşmesini ve Türk Lirası’nın değerlemesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayçiçek yağında dev kampanya! O marketten indirim müjdesi geldi! Son 3 gün!

Teknosa’da  Casper, Xiaomi ve Oppo telefonlarda anında indirim! 11 Ocak 2023 Fiyat Listesi


Geri Dön