29 / 04 / 2024

Çay severler dikkat! Fakir Temper Inox Çay Makinesi indirimde! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler dikkat! Fakir Temper Inox Çay Makinesi indirimde! 21 Mart 2023 fiyat listesi

1800 Watt güç ile çalışan Fakir Temper Inox Çay Makinesi yüzde 14 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki inox çay makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?



Çay severler dikkat! Fakir Temper Inox Çay Makinesi indirimde! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Temper Inox Çay Makinesi dayanıklı yapısı ve 1800 Watt gücü sayesinde kısa sürede kaynama noktasına ulaşarak kısa sürede lezzetli çaylar demler. Çay demleme işlemlerine farklı bir bakış açısı kazandıran makinenin pratik kullanımı, tüm kullanıcı tipleri tarafından oldukça ergonomik bir şekilde kullanılıyor.

Yüksek kaliteli malzemeler ile donatılan çay makinesi, uzun yıllar kullanıma müsaittir. Kullanıcılar çelik gövdenin dayanıklılığı ile sağlıklı bir demleme işlemi gerçekleştirir. Bununla birlikte 1.7 litrelik geniş kapasitesiyle istenildiği kadar çay demlenir.Temper Çay Makinesi Inox, sadece çay makinesi olarak değil su ısıtıcısı gibi de kullanılarak ev hanımlarına bir çok alanda kolaylık sağlar.

Çay makinesi, su kaynadıktan sonra sizin güvenliğinizi düşünerek otomatik olarak kapanır ve sıcak tutma fonksiyonuna geçiş yapar. Otomatik kapanma emniyeti ile elektrikten tasarruf sağlanır ve sıcak tutma fonksiyonuyla da gün boyu taze çay içebilirsiniz.Cihazda yer alan kaynamayı gösteren kırmızı, sıcak tutma fonksiyonunu gösteren yeşil renkli gösterge ışıkları, pişme işleminde sizleri uyarır ve hangi işlemde olduğunu size gösterir.

Güvenli bir tutuş sağlayan sap yapısı sayesinde kullanıcılar çay makinesini pratik bir şekilde kullanabilir. Ayrıca susuz çalışma emniyeti ve kireç filtresi bulunan çay makinesi kaynama noktasına geldiğinde kendini kapatarak ısınma modunda çalışır.

Peki Fakir inox çay makinesinin teknik özellikleri neler? Fakir Temper Inox Çay Makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 


Geri Dön