28 / 04 / 2024

Çayırova yaşam merkezi Mayıs sonunda tamamlanacak!

Çayırova yaşam merkezi Mayıs sonunda tamamlanacak!

Çayırova Özgürlük Mahallesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden aile sağlık ve yaşam merkezinde sona yaklaşıldı. Merkezin Mayıs ayının sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor...



Çayırova Özgürlük Mahallesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden aile sağlık ve yaşam merkezinde sona yaklaşıldı. Çayırova Özgürlük Mahallesi'nde inşaat çalışmaları yüzde 90 tamamlanan ancak çevre düzenlemesi çalışmaları devam eden aile sağlık ve yaşam merkezinde son aşamaya gelindi. Merkezin Mayıs ayının sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Önemli bir proje olan aile sağlık ve yaşam merkezinde; çocuk kulübü, muhtarlık, ilçe sağlık müdürlüğü, belediye alt birimleri, ödeme noktaları, aile sağlık ve yaşam merkezi hizmet verecek. 



13 HEKİM GÖREV YAPACAK 


Birçok hizmeti tek bir çatı altında toplayacak tesis binasının tamamlanmasıyla birlikte başlayan çevre düzenlemesinde kilit taşı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kilit taşı çalışmalarının bitirilmesinin ardından çimlendirme ve ağaçlandırma yapılacak. 13 hekimin hizmet vereceği aile merkezin 2. katı ilçe sağlık müdürlüğü tarafından kullanılacak. 3 katlı olarak inşa edilen aile merkezde, engelli ve yaşlı vatandaşlar da göz önünde bulunduruldu. Bu çerçevede sağlık merkezi, tesisinin üst girişinin zemin katında hizmet verecek. 



Kocaeli Gazetesi 





Geri Dön