11 / 05 / 2024

Çayırova yaşam merkezi inşaat çalışmaları

Çayırova yaşam merkezi inşaat çalışmaları

Çayırova Özgürlük Mahallesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden aile sağlık ve yaşam merkezinde sona yaklaşıldı. Merkezin Mayıs ayının sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor...

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Eresin Yaşam Merkezi satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul'un merkezi Beykent'te konumlanan Eresin Yaşam Merkezi projesinde yaşam 2 ay sonra başlıyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin satışa çıkarıldı. Eresin Yaşam Merkezi projesinde daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor...

Serik'in yeni yaşam merkezi hizmete açıldı!

Antalya Serik Belediyesi tarafından Orta Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni yaşam merkezi hizmete açıldı. Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan alanın içerisinde özel alanlar bulunuyor.

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

Meram Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi açılışa hazır!

Meram Belediyesi tarafından yaklaşık 8 ay önce temeli atılan Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Bolu'da 47 hektarlık alana yaşam merkezi inşa edilecek!

Bolu Belediyesi, "Kuruçay Deresi Islah Projesi ve Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile Aşağısoku ve Çıkınlar Mahallesi'nin sınırları içerisinde 47 hektarlık bir alanda yaşam merkezi inşa ediyor.

Hatay'da Suriyeli çocuklar için yapılan yaşam merkezi Eylül'de açılacak!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile İnsani Yardım Vakfı ve Katar Raf kuruluşlarının iş birliğiyle Suriyeli kimsesiz çocuklar için yaptırılan yaşam merkezi eylül ayında hizmete girecek.

Symbol Yaşam Merkezi fark yaratmayı başardı!

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında açıldı. Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı.

Tekirdağ Malkara'da Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Malkara Belediyesi tarafından "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yurdakul açılış töreninde yaptığı konuşmada Malkara'daki sorunlara çözüm üretmek adına vatandaşlarla birlikte görev yaptıkları söyledi.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi'nin projesi şekillendi!

Geçtiğimiz günlerde Kaymakamlık makamında Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği yapılan protokol ile ilçeye yapılması planlanan, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin projesi şekillendi.

Beylikdüzü Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Karabük Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Karabük'te Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi Olacak demesinden bugüne 20 mahalleye Sosyal Yaşam Merkezi yapılmış durumda. Son olarak Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Çayırova yaşam merkezi inşaat çalışmaları Haberi

Çayırova yaşam merkezi inşaat çalışmaları

Çayırova Özgürlük Mahallesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden aile sağlık ve yaşam merkezinde sona yaklaşıldı. Çayırova Özgürlük Mahallesi'nde inşaat çalışmaları yüzde 90 tamamlanan ancak çevre düzenlemesi çalışmaları devam eden aile sağlık ve yaşam merkezinde son aşamaya gelindi. Merkezin Mayıs ayının sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Önemli bir proje olan aile sağlık ve yaşam merkezinde; çocuk kulübü, muhtarlık, ilçe sağlık müdürlüğü, belediye alt birimleri, ödeme noktaları, aile sağlık ve yaşam merkezi hizmet verecek. 



13 HEKİM GÖREV YAPACAK 


Birçok hizmeti tek bir çatı altında toplayacak tesis binasının tamamlanmasıyla birlikte başlayan çevre düzenlemesinde kilit taşı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kilit taşı çalışmalarının bitirilmesinin ardından çimlendirme ve ağaçlandırma yapılacak. 13 hekimin hizmet vereceği aile merkezin 2. katı ilçe sağlık müdürlüğü tarafından kullanılacak. 3 katlı olarak...