03 / 05 / 2024

Çayırova'da kaçak yapıyla mücadele devam ediyor!

Çayırova'da kaçak yapıyla mücadele devam ediyor!

SÜREKLİ göç alan ilçelerin başında gelen Çayırova' da artan nüfus ile sıkça gündeme gelen kaçak yapı konusunda titiz bir çalışma sergileyen Çayırova Belediyesi kaçak yapılaşmaya taviz vermiyor.



SÜREKLİ göç alan ilçelerin başında gelen Çayırova' da artan nüfus ile sıkça gündeme gelen kaçak yapı konusunda titiz bir çalışma sergileyen Çayırova Belediyesi kaçak yapılaşmaya taviz vermiyor. İlçeyi daha yaşanılabilir bir kent kimliğine kavuşturmak için kaçak yapı ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. 

Kaçak Yapıya Geçit Yok Kaçak yapılaşma ile mücadele konusunda önemli adımlar atan Çayırova Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor. Tespit edilen kaçak yapılara anında müdahale eden ekipler, vatandaşları uyararak yapılan hataların telafisi noktasında süre tanıyor. Gelen ihbar ve şikayederi de değerlendiren ekipler uyanları dikkate almayan yapı sahipleri hakkında yasal işlem yaparak gerektiği durumlarda yıkım kararına gidiyor. İlçeyi kent kimliğine kavuşturmak için yapılan bu çalışmalar kapsamında vatandaşları bilgilendirmek adına bire bir görüşen yetkililer tüm konular hakkında vatandaşlara bilgi vererek aydınlatıyor. Çayırova'nın Geleceğini Planlıyoruz Konu ile alakalı kısa bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kaçak yapı ile mücadele konusunda vatandaşlardan duyarlı olmalarını beklediğini ifade etti.  Yapılan çalışmalar ile Çayırova'nın geleceğini düşünerek hareket ettiklerini ifade eden Demirci" yaptığımız çalışmalar ile daha modem bir Çayırova inşa etmeği hedefliyoruz.  Çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir ilçe ve yaşam alanları bırakmak için bir yandan Çayırova'nın geleceğini planlarlarken diğer yandan da günün ihtiyaçlarını karşılıyoruz" dedi. 



Marmara Gebze 


Geri Dön