30 / 04 / 2024

ÇAYKUR işçi alımları kura çekimleri yapıldı! Binlerce işçinin beklediği haber

ÇAYKUR işçi alımları kura çekimleri yapıldı! Binlerce işçinin beklediği haber

ÇAYKUR'un Karadeniz'deki fabrikalarında çalıştırılmak üzere kuruma iş başvurusunda bulunan yüzlerce işçi adayı arasından kurayla eleman alımı yapıldı.



ÇAYKUR mevsimlik işçi alımları kura çekim sonuçları belli oldu. ÇAYKUR'da çalışmak için başvuran 30 bini aşkın insan arasından alınacak  630 mevsimlik işçi için kura çekim işlemi gerçekleştirildi.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki fabrikalarda çalışacak mevsimlik işçi kura çekim sonuçları açıklandı.

ÇAYKUR'da çalışmak için başvuran 33 bin 929 kişi arasından belirlenene mevsimlik işçiler için Rize Gençlik Merkezi'nin konferans salonunda kura çekimi töreni yapıldı. Spor salonuna izleyici alınmazken, kura çekimi yerel bir televizyon kanalından canlı ekranlara getirildi. Noter tarafından kura yöntemi açıklandıktan sonra, çekilecek numaraların atılacağı şeffaf kutu çevrilerek, içinin boş olduğu salondakilere gösterildi. Numaraların boş kutuya atılmasının ardından kura çekimine geçildi. Çekilişle fabrikalarda çalışacak 630 asil ve 630 yedek isim belirlenerek, salonda okundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön