02 / 05 / 2024

CÇ Emlak Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

CÇ Emlak Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

CÇ Emlak Geliştirme Anonim Şirketi, Canan Çelebioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart 2015 tarihinde Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi'nde kuruldu.



CÇ Emlak Geliştirme Anonim Şirketi, Canan Çelebioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart tarihinde kuruldu. 


CÇ Emlak Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; a)Emlak alım satımı yapmak her türlü yatırım araçlarına yatırım yapmak, b) Şirketin mevzuuna giren işleri yapan bilcümle gerçek ve tüzel kişilere  yeni ortaklıklar kurmak veya kurulmuş bulunan ortaklıklara iştirak etmek. c) Şirket amacının gerçeklemesi için menkul ve gayrimenkul, taşınır ve taşınmaz malları hisse senetleri satın alır, satar, kiralar, kiraya verir, ipotek ve rehin yapar,gayrimenkullerini, taşınmaz mallarını gerek kendisi gerek üçüncü sahış ve/veya şirket ortaklarının borçlarının teminatını oluşturmak üzere ipotek ve rehin alır, sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunur. Yukarıda gösterilen konulardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde Şirket Türk Ticaret Kanununun ilgili hükümleri uyarınca bu işleri de yapabilecektir.



Geri Dön