06 / 05 / 2024

Cebeci Sahili genişletiliyor!

Cebeci Sahili genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği sahil şeridini daha da genişletiyor. Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci ’de yapılan sahil düzenlemeleriyle bölge yaz aylarının vazgeçilmez mekanı oldu





Gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarıyla Kocaeli’nin Karadeniz kıyılarının cazibesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği sahil şeridini daha da genişletiyor. Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci’de yapılan sahil düzenlemeleriyle bölge yaz aylarının vazgeçilmez mekanı oldu. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci sahilinde yapacağı ikinci etap çalışmasıyla sahili sosyal donatı alanlarıyla daha da renklendirecek.


 


42 DÖNÜM ALANA KURULACAK


Toplam 42 dönüm alanda gerçekleşecek çalışmanın içerisinde pek çok aktivite alanı yer alacak. Proje kapsamında 610 metre yürüyüş yolu yapılacak. Projenin içerisinde bulunacak kanalların üzerine 2 adet çelik köprü yerleştirilecek. Projede 200 metrekare alana sahip çocuk oyun alanı ve üçlü basketbol sahası bulunacak.


 


AKTİVİTE ALANLARI


Projede ayrıca kamelyalar, tuvalet, çevre çiti, KOSKEM çevre düzenlemesi yapılacak. Osmanlı çeşmesinin yer alacağı çalışmada, kamp alanı, otopark, plaj futbolu tesisi de bulunacak. Lunapark alanı ve kayık çekek yeri ile seyir terası projede yer alan uygulamalar arasında.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön