25 / 05 / 2024

Cebeci Sahili nerede

Cebeci Sahili nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği sahil şeridini daha da genişletiyor. Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci ’de yapılan sahil düzenlemeleriyle bölge yaz aylarının vazgeçilmez mekanı oldu

Kandıra Cebeci Sahili'nin 3. etabı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Cebeci Sahili projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Cebeci Sahili’nin 3. etabı yaza hazır olacak!

Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar başladı. Yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Kocaeli Cebeci Sahili'nde 3. etap çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabında çalışmalar başladı.

Kandıra Cebeci Sahili 3. etapla genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabı için kolları sıvadı. 11 bin 600 metrekare alanda yapılacak sahil düzenlemesi için ihaleye çıkıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Cebeci Sahili’nde 3. etap çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabı için kolları sıvadı. 11 bin 600 metrekare alanda yapılacak sahil düzenlemesi için ihaleye çıkıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Kocaeli Cebeci 3. Etap sahili ihaleye çıktı!

Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Kocaeli Cebeci Sahili 3. Etapla genişliyor!

Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi. İşte ayrıntılar...

Cebeci Residence nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Cebeci Residence'de satış süreci başladı. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Cebeci Residence nerede?

Cebeci Residence Pendik nerede?

Cebeci Residence Pendik nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve de 5+2 dairelerden oluşan projede fiyatlar ise henüz belirlenmedi.

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Ottomare Gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Projede konutların, satışlarına devam ediliyor...

Ottomare Palace nerede?

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon suit daire tiplerinden meydana gelen Ottomare Palace nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili cevabı veriliyor...

İst Marina Kartal nerede?

Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olarak yaşama geçirilen İst Marina Kartal nerede sorusuna İstanbul Kartal sahili cevabı veriliyor. Toplam 1.467 konuttan meydana gelen projede daire satışları devam ediyor...

Cebeci Sahili nerede Haberi

Cebeci Sahili nerede



Gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarıyla Kocaeli’nin Karadeniz kıyılarının cazibesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği sahil şeridini daha da genişletiyor. Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci’de yapılan sahil düzenlemeleriyle bölge yaz aylarının vazgeçilmez mekanı oldu. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci sahilinde yapacağı ikinci etap çalışmasıyla sahili sosyal donatı alanlarıyla daha da renklendirecek.



42 DÖNÜM ALANA KURULACAK


Toplam 42 dönüm alanda gerçekleşecek çalışmanın içerisinde pek çok aktivite alanı yer alacak. Proje kapsamında 610 metre yürüyüş yolu yapılacak. Projenin içerisinde bulunacak kanalların üzerine 2 adet çelik köprü yerleştirilecek. Projede 200 metrekare alana sahip çocuk oyun alanı ve üçlü basketbol sahası bulunacak.



AKTİVİTE ALANLARI


Projede ayrıca kamelyalar, tuvalet, çevre çiti, KOSKEM çevre düzenlemesi yapılacak. Osmanlı çeşmesinin yer alacağı çalışmada, kamp alanı, otopark, plaj futbolu tesisi de bulunacak....