Genel

çEBİ, İtalyan FGV markasının distribütörlüğünü aldı!

Lüks dekoratif mobilya aksesuarları alanının lider markası çEBİ, İtalyan FGV markasının distribütörlüğü ile mekanların yönetimini kontrol altına alıyor  

çEBİ, kapı kolu, kulp, düğme, askı, metal ayak, bağlantı aparatları, çocuk ve genç mobilyaları için aksesuarlarından oluşan ürün gruplarına FGV 'nin mobilya kapak ve çekmece sistemleri ile mutfak aksesuarlarını da ekleyerek hayatınıza estetik ve kolaylık sunmaya devam ediyor. FGV 'nin çekmece ve kapak sistemleri, mobilyalar için akılcı ve güvenli çözümler sunuyor. Bu çözümler mekanların daha fonksiyonel olarak kullanılmasına olanak tanıyor.
Genios mobilya kapak sistemi, her boyut ve ağırlıktaki kapağa uygulanabilirliği ile pratik, SlowMotion yavaşlatıcı ile güvenli bir ürün. Aero kapak ve çekmece sistemi, minimalist tasarımı ile modern mobilya tasarımına esneklik kazandırıyor. Ten çekmece sistemi, her mutfak ve banyoyu mekan yönetim makinesine dönüştürüyor. Excel çekmece rayları ise mobilya teknik donanımı konusunda incelik ve etkinliği en üst noktada sunuyor.