13 / 05 / 2024

Çebi'nin Empire Collection ürünleri mobilyada Osmanlı rüzgarı estiriyor!

Çebi'nin Empire Collection ürünleri mobilyada Osmanlı rüzgarı estiriyor!

Dekoratif mobilya aksesuarları alanının lider markası ÇEBİ'nin Empire Collection altında sunduğu klasik ve avant-garde tarzdaki ürünleri büyük ilgi topluyor



Çebi Tasarım Ekibinin klasik formları günümüzün mobilya ve mekan trendlerine adapte ederek yorumladığı Empire Collection’ın ilk serisi, Osmanlı döneminin ruhunu taşıyan form ve desenleri ile dikkat çekiyor. Yoğun ilgi ve talep gören mobilya kulpları ve düğmeler, pek çok proje ve mobilya firması tarafından kullanılmaya başlandığı gibi ÇEBİ bayilerinde de son kullanıcı ile buluşuyor.

Koleksiyonun ilk serisinde bulunan kullanılan motifler, Osmanlı’nın sıklıkla kullandığı desenlerin orijinallerine sadık kalınarak hazırlandı. Her dem hattatların baş tacı “Vav” harfi, bu özel koleksiyonda da yerini alıyor. Osmanlı’nın simgesi olan lale, hem desen hem figür olarak ürünlerde karşımıza çıkıyor. Zamak malzemeden hazırlanan koleksiyonda, işlemeler ve kıvrımlar özenli işçiliğin izlerini taşıyor. Modeller, pek çok farklı kaplama ve renk seçeneğine sahip.

 


Geri Dön