28 / 04 / 2024

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'nda heyecan dorukta!

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'nda heyecan dorukta!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”nda, yepyeni ve heyecanlı bir aşamaya geçildi.



Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın, ilk senesinde Kamusal Alanda Yenilikçi Adımlar temasıyla gerçekleştirdiği yarışmada, heyecanlı bir dönemece girildi. 9 Aralık 2019'da proje teslimleri başladı. Sektör profesyonelleri ve öğrencilerin internet üzerinden başvurabildiği yarışma için projeler, 15 Ocak 2020 tarihine kadar sisteme yüklenebilecek.

Proje başvurularında yarışmacılardan, ortak kullanıma (sergi-konser-atölye-etkinlik vb.) imkân sağlayan ve farklı kentsel mekanlara uyum sağlayabilecek, dolayısı ile rekreatif potansiyeli düşünülen bir pavyon tasarlamaları da isteniyor. Tasarlanan pavyonun; Müştereklik/Kamusallık, Adaptif Olma/Uyarlanabilir Olma ve Taşınabilirlik/Mobilite özelliklerine sahip olması da isteniyor.

Yapı Tasarım Yarışmasına başvurular 15 Ocak 2020 tarihine kadar devam ederken, yarışmanın kazananları 20 Şubat 2020'de duyurulacak.

Yapı Tasarım Yarışması ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.yapitasarimyarismasi.com/adresinden ulaşmak mümkün.

 


Geri Dön