30 / 04 / 2024

Çekmeköy Efedra fiyat listesi!

Çekmeköy Efedra fiyat listesi!

Firma: Ary Yapı

Proje: Efedra

Ary Yapı projesi olarak hayata geçirilen Çekmeköy Efedra fiyat listesi kapsamında konutların başlangıç fiyatı 260 bin TL olarak belirlendi. Yüzde 50'si yeşil alan için ayrılan projede 36 aya kadar faizsiz taksitlendirme yapılıyor..



Lansman toplantısı Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek olan Çekmeköy  Efedra  fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Efedra Çekmeköy projesi; Boğaziçi Köprüsü 13 dakika, 3.Köprü Gişelerine 3 dakika, Bostancı İskelesi'ne 18 dakika, Viaport AVM'ye 15 dakika, FSM Köprüsü 23 dakika, Marmaray'a 17 dakika mesafede inşa ediliyor.


Konutların satış sürecine başlanan Çekmeköy Efedra fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy bölgesinde yükseliyor. 


Çekmeköy Efedra fiyat listesi!


İçerisinde; açık yüzme havuzu, 2 katlı kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları bulunan Çekmeköy Efedra Evleri, 92 adet daireden oluşuyor. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Efedra Evleri'nde yer alan daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Toplam 3 bloktan meydana gelen Çekmeköy Efedra fiyat listesi kapsamında daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Çekmeköy Efedra iletişim

Telefon: 444 7 279 

Web: http://www.efedra.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön