02 / 05 / 2024

Çekmeköy Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi yeniden hizmette!

Çekmeköy Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi yeniden hizmette!

Çekmeköy Belediyesi'nin yenilediği Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi törenle hizmete sunuldu. Yeni yüzüyle Aydınlar Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde Çekemköylüleri misafir edecek olan tesis, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından açıldı.



Çekmeköy Belediyesi, zaman içinde yıpranan Necati Alkan Spor Tesisleri’ni yeniledi. Bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni faaliyet alanları da eklenen tesis Necati Alkan Spor ve Kültür Merkezi adıyla hizmet vermeye başladı. Yeni yüzüyle Aydınlar Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde Çekemköylüleri misafir edecek olan tesis, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından açıldı. Başkan yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş’ın da katıldığı törende Başkan Poyraz, Taşdelenlilere müjdeler verdi.

Kendisinden önceki dönemde tesisleri yapan yöneticilere teşekkür ettiğini belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Zamanla yıpranan binanın tamir ve tadilatını vatandaşlarımız ve mahalle halkından gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirdik. Tüm mahalle halkına ve Taşdelen’e hayırlı olsun. Taşdelen’deki dev yatırımlarda son aşamalara geldik. 550 kişilik salonu, mini bir nikah salonu, 200 araçlık otoparkı, yemekli düğünler için salonu bulunan nikah sarayımız için son hazırlıklar yapılıyor. Bu ay içinde ilk nikahımızı kıyacağız inşallah. Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi’nin de inşaatı hızla ilerliyor. Orada da çok yakında mahalle sakinlerini misafir edeceğiz” dedi.


"METRO, MAHALLE İÇİNDEN GEÇECEK"

Metro hattı ile ilgili bilgilerde veren Başkan Poyraz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş, toplu açılış töreninde detaylarını verecek ama ön bilgi olarak ben de metro ile ilgili yeni gelişmeleri vermek istiyorum. Madenlerden sonra Şile Yolu’ndan Taşdelen’e uzatılması planlanan metro hattı, mahalle içlerine alındı. Böylece Taşdelen bölgesine birkaç durak daha eklenerek tüm mahallelerin rahatça metrodan faydalanması sağlanacak” dedi.

Başkan Poyraz tesisin açılışını, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalleli çocuklarla birlikte yaptı.


Hürriyet 


Geri Dön