28 / 04 / 2024

Celaloğlu Kaya City ne zaman teslim?

Celaloğlu Kaya City ne zaman teslim?

Firma: Celaloğlu

Proje: Kaya City

Daire fiyatlarının 235 bin liradan başladığı Celaloğlu Kaya City ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz...





Toplam 15 bin 650 metrekare alan üzerinde yükselen Kayacity projesi  Celaloğlu  imzası ile hayata geçirildi. İstanbun Başakşehir 'de yer alan Celaloğlu  Kaya City  ne zaman teslim? sorusu için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz. 


6 blok halinde yükselen ve içerisinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu  Celaloğlu Kaya City projesinin satışları sürüyor. Celaloğlu Kaya City projesinin fiyatları şöyle: 


Celaloğlu Kaya City fiyatları: 


Celaloğlu Kaya City projesindeki daireler 235 bin liradan başlayan fiyetlarla satılıyor. 


Toplam 236 konuttan meydana gelen Celaloğlu Kaya City ödeme planına göre daire tutarının yüzde 25'i peşin olarak ödendiği takdirde kalan miktar için banka kredisi kullanılabiiliyor. Celaloğlu Kaya City 'de KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi. 


Celaloğlu Kaya City projesinde daire sahiplerinin hizmetine fitness center, açık-kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, Türk hamamı, yoga ve pilates stüdyosu gibi olanaklar sunuluyor. Celaloğlu Kaya City ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: 


Celaloğlu Kaya City ne zaman teslim?


Celaloğlu Kaya City ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının 30 Ağustos tarihi olarak yanıt veriliyor.



Telefon: 0212 486 31 93

Web Adresi: www.kayacity.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön