30 / 04 / 2024

Çelikhan TOKİ Konutları ihalesi Eylül ayına kaldı!

Çelikhan TOKİ Konutları ihalesi Eylül ayına kaldı!

Bir buçuk yıldır beklenilen TOKİ konutları ihaleyi alan müteahhit firma tarafından inşaat çalışmalarına 40–50 gün içerisinde başlanacağı belirtilmişti Ancak beklenen olmadı her gün kazmanın atılacağı ümidini taşıyan Çelikhanlılar hayal kırıklığına uğradı.



       

     2013 Mart ve Nisan ayında başvuruları yapılan Çelikhan  TOKİ  Konutları Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın imzasının ardından ihale aşamasına geldi. Yaklaşık bir buçuk yıldır beklenilen TOKİ konutları ihaleyi alan müteahhit firma tarafından inşaat çalışmalarına 40–50 gün içerisinde başlanacağı belirtilmişti Ancak beklenen olmadı her gün kazmanın atılacağı ümidini taşıyan Çelikhanlılar hayal kırıklığına uğradı.

       Çelikhan Kaymakamlığı tarafından projelendirilen TOKİ konutları ihalesi bu günlerde yapılması düşünülürken bazı aksamalar nedeniyle ihale Eylül ayının sonuna kaldı. Çelikhan’da TOKİ konutlarının ihale aşamasında olduğunu ifade eden Kaymakam Ömer Dağdeviren konu hakkında şu sözleri kaydetti.

       “Konutların yapılması için TOKİ başkan yardımcısı ile görüştüğünü belirten Dağdeviren Eylül ayı sonunda ihalesi yapılacağını belirtti. İlçeye 4 km uzaklığında olan kavak tepesi mevkiinde yapılması düşünülen TOKİ konutlarının 192 normal 62 konut ise sosyal konut olarak yapılacaktır. Toplam 254 konut yapılacaktır. Ayrıca bu konuda oluşan bazı aksamalar yüzünden sabırsızlıkla bekleyen vatandaşların bu konuda göstermiş olduğu bu duyarlılığından dolayı tüm herkese teşekkür ederim” dedi.  


Adıyaman'da Bugün




Geri Dön