29 / 04 / 2024

Cem Çöllü Şehzadeler Belediyesi için imar planı sözü verdi!

Cem Çöllü Şehzadeler Belediyesi için imar planı sözü verdi!

MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, mevcut imar planlarının geçersiz olacağını ifade etti. Çöllü, halkın isteklerini ön planda tutarak yeni imar planı hazırlayacaklarını belirtti...



Seçim ziyaretlerine devam eden MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü. MHP Şehzadeler îlçe Başkanı Çağrı Tuatay ile birlikte Kütahyalılar Derneği'ni ziyaret etti. Özellikle imar planı ile ilgili gelen soruları yanıtlayan Çöllü, planla ilgili kimsenin kaygılanmaması gerektiğini, yeni planın halkla birlikte yapılacağını söyledi. Çöllü, "Bana özellikle Kütahyalı kardeşlerimizin oturduğu bölgede imar sorunu ile ilgili talepler geliyor. Bu konu bildiğiniz gibi mevcut belediyemiz tarafından irdelendi ama muhalefetin halktan yana tavır almaması nedeniyle anlaşılamadı" dedi. MHP'li bir aday olarak. 


MHP'li bir belediyenin yeni imar planı yapacağını vurgulayan Cem Çöllü, şöyle konuştu: "Ben. imar planı yapılırken, halkın kaygılarının dikkate alınacağının sözünü veriyorum. Biz, halkın istekleri dışında bir icraatta bulunmadık, bundan sonra da bulunmayacağız. Yeni bir imar planı yapılırken halkın istekleri ön planda tutulacak ve mevcut yapılanlar geçersiz olacak." "Kimse vatandaşın dişinden tırnağından artırarak yaptığı iki göz evi üzerinden seçim çalışması yapmasın" diyen Çöllü, bii' eksiklik varsa, bunların yeni planlarla aşılacağını ifade etti.


Posta Manisa


Geri Dön