29 / 04 / 2024

Cem Uzan, Derin Mermerci için Paris'te residence kiraladı!

Cem Uzan, Derin Mermerci için Paris'te residence kiraladı!

Fransa'da günlüğü 5 bin euroluk dairede kalan Cem Uzan yanına taşınacak Derin Mermerci için kesenin ağzını açtı! Kaçak işadamının 2 yıllığına kiraladığı residence daire, 150 metrekare. Lüks dairede, sinema salonu gibi birçok lüks detay bulunuyor



Türkiye'deki davaları nedeniyle Fransa'ya sığınan Cem Uzan, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı Derin Mermerci için milyonlarca doları gözden çıkarttı. Sevgilisi için 15 günde 1 Paris'e giden sosyetik güzel, kaçak işadamının isteğiyle temelli olarak Fransa'da yaşama kararı aldı. Ancak Derin'in bazı şartları vardı!

DAİRE YENİLENECEK!

Sosyetik Güzel, Cem Uzan'ın Fransa'ya sığındığından beri yaşadığı 'La Reserve Residence'deki dairesinin yenilenmesini istedi. Bunun için günlüğü 5 bin euroluk dairenin iç mimarı Remi Tessier ile anlaşan Derin Mermerci, dekorasyon için bina yetkililerinden de özel izin aldı.

3 MİLYON EUROYA 2 YILLIK KİRA ANLAşžMASI

Paris'in en ünlü binalarından 'Le Reserve Residence'de günlüğü 5 bin euro'ya kalan Cem Uzan, Derin Mermerci'nin yanına taşınma kararından sonra '10' numaraları dairesinin 2 yıllığına kendisine tahsil edilmesini istedi. Uzan, residence kirası için yaklaşık 3 milyon euro ödeyecek

İçİNDE YOK YOK!

Kaçak işadamının 2 yıllığına kiraladığı residence daire, 150 metrekare. 2 yatak odası ve 50 metrekarelik salondan oluşan lüks dairede; sinema salonu gibi birçok lüks detay bulunuyor.

YILDIZLAR KOMşžUSU

Cem Uzan gibi residence daireyi yıllık olarak kiralayan bir diğer isim dünyaca ünlü yıldız Kylie Minogue
Takvim


Geri Dön