03 / 05 / 2024

Cem Villaları'nda m²'si 2 bin 500 dolar! Haziran 2011 teslim!

Cem Villaları'nda m²'si 2 bin 500 dolar! Haziran 2011 teslim!

Zekeriyaköy'ün merkezinde yapılan ve 8 ikiz villadan oluşan Cem Villaları'nda konutlar metrekaresi 2 bin 500 dolardan satılıyor



Erdemcem İnşaat tarafından gerçekleştirilen Cem Villaları, Zekeriyaköy'ün merkezinde 8 ikiz villadan oluşuyor. Geçtiğimiz eylül ayında satışına başlanan villaların çoğu şimdiden sahiplerini bulurken, konutlar metrekaresi 2 bin 500 dolardan satılıyor. Projede yüzde 30 peşinat verilirken, kalan miktar için kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor.

Doğa ile iç içe yaşamın ön planda tutulduğu projede arazinin yüzde 70'i yeşil alan olarak bırakılırken, villaların konumlandırıldığı alan 2 bin 500 metrekare ile sınırlı tutulmuş.

Orange& White Emlak ortaklarından Şeyda Şen aracılığı ile satılan Cem Villaları, Haziran 2011'de sahipleriyle buluşacak.

Bölgenin doğal yapısına ve imar özelliklerine bağlı kalınarak gerçekleştirilen projede, bütün iç ve dış donanımda birinci sınıf malzemeler kullanılırken, iç dizaynı da oldukça kullanışlı ve aydınlık olarak tasarlanıyor.

Her türlü konforun düşünüldüğü projede kapalı otopark ve otoparktan evlerin içerisine panoramik asansör ile çıkış imkanı bulunuyor. Cem Villaları, Maslak'a 14 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


EVİN İÇİNE PANORAMİK ASANSÖR

Cem Villaları Zekeriyaköy çarşıda önü tamamen açık tüm ihtiyaçlara cevap verecek seçkin, özel butik, Zekeriyaköy'de ilk kez kapalı otoparktan evlerin içerisine panoramik asansör ile çıkış imkanı bulunan bir proje. 

ORANGE&WHİTE EMLAK DANIŞMANLIK
0 212 202 50 99

Konuyla ilgili basında yer alan haberler

Cem Villaları gelecek yaz teslim

8 ikiz villadan oluşan projede konutların metrekaresi 2 bin 500 dolardan satılıyor. Cem Villaları'nda yüzde 30 peşinat verilirken, kalan miktar için kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. Doğa ile iç içe yaşamın ön planda tutulduğu projede arazinin yüzde 70'i yeşil alan olarak bırakılırken, villaları konumlandırıldığı alan 2 bin 500 metrekare ile sınırlı tutuldu.

Birinci sınıf malzeme

Orange& White Emlak aracılığı ile satılan Cem Villaları Haziran 2011'de sahipleriyle buluşacak. Bölgenin doğal yapısına ve imar özelliklerine bağlı kalınarak gerçekleştirilen projede, bütün iç ve dış donanımda birinci sınıf malzemeler kullanılırken, iç dizaynı da oldukça kullanışlı ve aydınlık olarak tasarlanıyor. Her türlü konforun düşünüldüğü projede kapalı otopark ve otoparktan evlerin içerisine panoramik asansör ile çıkış bulunuyor. Proje Maslak'a 14 kilometre mesafede yer alıyor.
Posta Emlak


Geri Dön