05 / 05 / 2024

Cemalettin Sarar: Eskişehir arazisine gelen teklifleri değerlendiriyoruz!

Cemalettin Sarar: Eskişehir arazisine gelen teklifleri değerlendiriyoruz!

Markalı inşaat firmaları Sarar Giyim' in Eskişehir'deki fabrika arazisine daha tesis taşınmadan talip olmaya başladı. Tüm seçenekleri masaya yatıran Cemalettin Sarar gelen talepleri ileride değerlendireceklerini söyledi...



Şehrin merkezinde bulunan fabrika arazilerini mercek altına alan inşaat firmaları Sarar Giyim'in Eskişehir'de bulunan fabrika arazisine de talip oldu. Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, "Şehrin merkezinde kalan fabrikamızı organize sanayi bölgesine taşıyacağız. Fabrikanın taşınacağım duyan markalı inşaat firmaları arazimizle ilgilendi. Ancak henüz bunları konuşmak için erken. 

Taşınma işlemi tamamlandıktan sonra araziyi en iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyoruz" dedi. 


Diğer fabrikalar da ilgi odağı Cemalletin Sarar gayrimenkul yatırımına sıcak baktıklarını belirterek şehrin merkezinde kalan diğer illerdeki fabrikalarında da ileriki dönemde bu tür gayrimenkul projeleri yapabileceklerini aktardı. 

zinin şehrin merkezinde olması inşaat firmalarına proje açısından önemli bir hareket kabiliyeti sunuyor. Proje alanına alışveriş merkezi, ofisler ve konutlardan oluşan karma bir yapı inşa etmek mümkün görünüyor. 


Geleceği parlak Eskişehir'in geleceğinin çok parlak olduğuna dikkat çeken Sarar, "Elimizde birçok proje var. Bu projelerden iki-üçü üzerinde duruyoruz. 


Eskişehir'deki ter250 dönümde konumlanıyor Fabrika arazisinin büyüklüğü 250 bin metrekare. Bu genişlikte bir aramal otel ile alışveriş merkeziyle ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Eskişehir geleceği parlak bir il. Burada yapılan yatıranlar herkese kazandıracak" diye konuştu. 


TUM KOŞULLAR masaya yatırılacak Arazilerin değerlendirilmesi döneminde tüm seçenekleri masaya yatıracaklarını da aktaran Cemalettin Sarar şöyle konuştu: "İşi bilen birileriyle ortak projeler de yapabiliriz tek başımıza biz de yola devam edebiliriz, O günün koşullarında hangisi uygun olursa onu yapacağız." Yeşil bina olacak lendirilecek olan yeni yapılarla da ilgili bilgi veren Sarar, binaların kesinlikte çevreye duyarlı ve yeşil olmasına özen göstereceklerini aktardı. Arazinin durumuna göre yapılacak projelendirmede yüksek katlar ve alçak katların iç içe olabileceği sinyali de verildi. 


Bugün/Emine Açar


Geri Dön