17 / 05 / 2024

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 



Cemil Müjdat Altay Kimdir?

Altay yönetiminde Netaş, yurt içinde kazandığı E-Bilet, Fatih, AFAD yazılımı, Segbis, İstanbul Yeni Havalimanı gibi çok kapsamlı sistem projelerinin savunma sanayii, ulaşım, sağlık, eğitim alanında hayata geçirilmesini sağlamıştır. Yurtdışında kazandığı dijital dönüşüm projeleri ile de CEO’luğu döneminde $600 milyon üzerinde teknoloji ihracatı sağlamıştır. 

Cemil Müjdat Altay ,Türkiye’de 3G lisanslarının verildiği 2009 yılında, Netaş’ın öz kaynakları ile 4G çalışmasını başlatmış ve ilk yerli 4G baz istasyonunun prototipini üreterek bu teknolojinin ülkeye kazandırılmasına öncülük etmiştir. 

Altay, Türkiye’nin elektronik ve bilgi teknolojilerine yapmış olduğu katkıları nedeniyle 2020 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Senatosu tarafından Fahri Doktora unvanını almıştır. Sonuç olarak Altay, ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları şirketinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Temmuz 2022 tarihi itibarıyla Aydem Enerji Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenmiştir. 

Tuncer Köklü Kimdir? 

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Nurşen Sarı Kimdir? 


Geri Dön