28 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri nerede?

Çengelköy Park Evleri nerede?

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Çengelköy Park Evleri

Dairelerin 266 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çengelköy Park Evleri nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası cevabı veriliyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor...



Toplam 86 adet villa ve 83 adet daireden meydana gelen  Çengelköy Park Evleri  projesi,  Selimoğlu Group  ve Demirland İnşaat ortaklığıyla yaşama geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri nerede sorusuna cevap almak için haberimizden yararlanabilirsiniz.


İçerisinde 11 adet dükkanın da yer aldığı Çengelköy Park Evleri'nin olanakları arasında;  fitness center, sauna, buhar banyosu, yürüyüş yolları, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark bulunuyor.


Çengelköy Park Evleri nerede?


Arsa alanı 65 bin metrekare olarak belirlenen Selimoğlu Çengelköy Park Evleri'nde banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Çengelköy Park Evleri nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Çengelköy cevabı veriliyor. 


Teslimlerin Ağustos 2013'te atılması planlanan Park Çengelköy Evleri'nde rezidans daireler 84 metrekare ile 348 metrekare, villalar 400 metrekare ile 595 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Teslimlerin 24 ay sonra yapılması öngörülen Çengelköypark Evleri'nde dairelerin fiyatları 266 bin dolardan, villaların fiyatları ise 1 milyon 600 bin dolardan başlayarak değişiyor. Çengelköy Park Evleri nerede sorusunun cevabı için haberimizi inceleyebilirsiniz.


Çengelköy Park Evleri nerede? Adres; Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak  Çengelköy - Üsküdar İstanbul


Telefon : 0216 444 2 866 

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön