28 / 04 / 2024

Çengelköy Park nerede? Boğaz'a nazır villalar!

Çengelköy Park nerede? Boğaz'a nazır villalar!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park nerede? Çengelköy Park Evleri satış ofisi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul adresinde yer alıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Çengelköy'de inşa ediliyor olan Çengelköy Park Evleri projesinde konut, villa ve ticari üniteler yer alıyor. Çengelköy Park Evleri projesi Selimoğlu Group ve Demirland Yapı tarafından inşa ediliyor.


Çengelköy Park nerede sorusundan önce projeden bahsedelim. Çengelköy Park Evleri projesinde 3 bin 400 metrekare ticari alan yer alıyor. Çengelköy Park Evleri'nde 11 dükkan, 86 adet villa ve 73 adet konut inşa ediliyor.


Üsküdar Çengelköy Park Evleri projesinde konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Çengelköy Park Evleri projesinde banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Çengelköy Park projesinde villalar Boğaz'a nazır bir yamaç üzerinde yükseliyor.


Çengelköy Park Evleri projesinde 1+1'den 5+1'e kadar normal daireler tasarlanırken, villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Çengelköy Park Evleri'nde villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor.


60 milyon dolar yatırımla yükselen Çengelköy Park Evleri projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Çengelköy Park nerede?


Bağdat Caddesi'ne 10 km, Kadıköy'e 9 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Beşiktaş'a 9 km, Taksim'e 12.5 km, Üsküdar'a 6 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 32 km, Atatürk Havalimanı'na 27.5 km mesafede yükseliyor.



Çengelköy Park nerede?

Çengelköy Park adres : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul



Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com


projeye sor



Geri Dön