29 / 04 / 2024

Çengelköy Sultan Makamı fiyat listesi!

Çengelköy Sultan Makamı fiyat listesi!

Firma: Delta Grup, çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat ve Demir İnşaat

Proje: Çengelköy Sultan Makamı

Banka kredisi ile 120 aya kadar vadenin yapıldığı Çengelköy Sultan Makamı fiyat listesi kapsamında daireler 1 milyon 667 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...



Çengelköy Sultan Makamı projesi Delta Grup, Çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat ve Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 73 bağımsız bölümden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor. 


Sultan Makamı Evleri'nde yer alan dairelerin teslimleri 2013 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Projede ara kat, çatı katı ve bahçe dubleksi konut tipleri bulunuyor.


Çengelköy Sultan Makamı fiyat listesi!


Çengelköy Sultan Makamı fiyat listesi kapsamında projede fiyatlar 1 milyon 667 bin dolardan başlıyor, 7 milyon 156 bin dolara kadar ulaşıyor. Çengelköy Sultan Makamı fiyat listesi hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.


Çengelköy Sultan Makamı ödeme planı!


-Toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için banka kredisi ile 120 aya kadar 0,85'ten başlayan faiz oranları ile vade yapılıyor.


-Toplam daire bedelinin yüzde 50'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.


Sultan Makamı Çengelköy projesinde 24 saat sağlık hizmetleri, housekeeping hizmetleri, VIP hizmetleri, fitness center ve açık-kapalı yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanları ve hizmetler bulunuyor.


Telefon: 444 44 96

Web adresi: www.sultanmakami.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön