09 / 05 / 2024

Cengiz Dilli ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Cengiz Dilli’nin hayatı...

Cengiz Dilli ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Cengiz Dilli’nin hayatı...

Türk iş insanı Cengiz Dilli ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman doğdu? İşte Cengiz Dilli ile ilgili merak edilenler...



Hâlâ çeşitli grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda görevlerine devam eden Türk iş insanı Dilli, evli ve aynı zamanda iki çocuk babasıdır.

Cengiz Dilli, şu an Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarına başarı ile devam ediyor.

YEŞİL GYO HAKKINDA

Vizyon

Yeşil GYO, profesyonel bir şekilde oluşturulan organizasyon şeması ve şeffaf kurumsal yönetim anlayışı ile beraber , alışılmışın dışında standartları değiştiren, öncü projelere istikrarlı ve sürdürülebilir bir biçimde yatırım yapmaya sürdüren bir GYO şirketidir.
Misyon

Yeşil GYO bütün çalışmalarını, yenilikçi ve özgün projeler ortaya koyarak kârlılığını artırmak, son teknolojinin eseri, depreme dirençli malzeme ve sistemler ile beraber yeni yerleşim merkezleri inşa etmek ve yatırımcıların riskini en aza indirmek amacı ile dengeli bir portföy yapısına sahip olma hedefi ile yürütüyor.

Cengiz Dilli ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Cengiz Dilli’nin hayatı...

Değerler

Yeşil GYO, ilişkide bulunduğu bütün kurum ve yatırımcılar ile beraber, etik kurallar kapsamında şeffaf ve bağımsız bir yönetim felsefesi ile güven, tutarlılık ve karşılıklı menfaatlere saygı ilkeleri ile hareket etmeye devam ediyor. Bu çerçevede, çalışmalarının planını yaparken, insana ve ekolojik dengeye önem veren bakış açısı ile toplumsal fayda ve süreklilik ilkesini ön planda tutmaya devam ediyor.

Hedef

Yeşil GYO, sahip olduğumuz sorumluluk bilinci ve sinerji ile beraber kaynaklarımızı etkili bir biçimde kullanarak, sürdürülebilir büyüme ve yüksek kârlılık ilkesi ile hissedarlarımız için ortaya koyduğu değeri sürekli kılmayı hedefliyor.

Sami Duman ne iş yapıyor? Yüksek lisansını hangi okulda yaptı? Sami Duman’ın hayatı...

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

 


Geri Dön