07 / 05 / 2024

Cengiz Ergün Muradiye şantiyesini inceledi!

Cengiz Ergün Muradiye şantiyesini inceledi!

Şantiyeyi inceleyen Başkan Ergün, şantiyenin bir bölümünde yer alan ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet verecek Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’den bilgiler aldı.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Muradiye şantiyesinde incelemelerde bulundu. Büyükşehir olduktan sonra İl Özel İdaresi’nden devrolan şantiyede yapılanma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ergün, şantiyenin bir bölümünde yer alan ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet verecek Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’den bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Özel İdaresi’nin kapanmasıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan ve bir bölümünü Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün kullanacağı Muradiye şantiyesinde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e incelemelerinde Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve yetkili müdürler eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi’nin tüm araçlarının bakım ve onarımının yapılacağı Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün hizmet birimlerini de gezen Başkan Ergün, şantiyedeki yapılanma çalışmalarının eksiklikler noktasında hızlı bir şekilde tamamlanması talimatını verdi.



Manisa Belediyesi


Geri Dön