28 / 04 / 2024

Cengiz Kavan, Aykav İnşaat Yatırım Gayrimenkul A.şž. 'yi kurdu!

Cengiz Kavan, Aykav İnşaat Yatırım Gayrimenkul A.şž. 'yi kurdu!

Aykav İnşaat Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret A.şž.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Cengiz Kavan, Başkan Yardımcısı olarak Murat Ayhan, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ahmet Tayfur, Fahri Kavan ve Yavuz Kavan görev yapacak



Aykav İnşaat Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi; Ömer Faruk Hansu, Ahmet Tayfur, Fahri Kavan, Yavuz Kavan, Cengiz Kavan, Murat Ayhan, Karavanlar Yapı Beton A.şž. ile Ayhanlar Yol Asfaltlama Sanayi A.şž. tarafından kuruldu.

şžirketin ortakları ve sermaye dağılımına göre;

-Ömer Faruk Hansu – 25 bin TL.
-Ahmet Tayfur – 25 bin TL.
-Fahri Kavan – 10 bin TL.
-Yavuz Kavan – 10 bin TL.
-Cengiz Kavan – 10 bin TL.
-Murat Ayhan – 10 bin TL.
-Karavanlar Yapı Beton A.şž. – 470 bin TL.
-Ayhanlar Yol Asfaltlama Sanayi A.şž. – 440 bin TL.

Firmanın iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşai faaliyette bulunabilir. Resmi veya özel her tür inşaat taahhüt işi alabilir, kendi nam ve hesabına veya 3. şahıs gerçek ve tüzel kişiler adına inşaatlar yapabilir. Bu inşaatların pazarlama ve satışını sağlayabilir.Arsa payı karşılığı inşaatlar ile hasılat paylaşımı inşaatlar ve buna benzer modeller ile her tür inşaatı yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir.

Aykav İnşaat Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Cengiz Kavan, Başkan Yardımcısı olarak Murat Ayhan, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ahmet Tayfur, Fahri Kavan ve Yavuz Kavan görev yapacak.

Adres: Erenköy Mahallesi, Caddebostan Bağdat Caddesi-Kadıköy
Tel: 0216 411 68 90


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön