12 / 05 / 2024

Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Cer İstanbul çerçevesinde, 2384 Ada 7 Parsel T2, T3, T5, T6 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Fatih Yedikule Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Cer İstanbul) çerçevesinde, 2384 Ada 7 Parsel T2, T3, T5, T6 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi.

Cer İstanbul un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Cer İstanbul projesi; İstanbul İli, Fatih İlçesi, İmrahor İlyas Bey Mahallesi, 2384 Ada 7 parselde konumlanıyor. Proje, Yedikule Mahallesi’nde, tarihi yarım adanın güneybatı kısmında, Kennedy Caddesi ve Yedikule Hisarı Müzesi arasında yer alıyor. 

Konut nitelikli gelişen bir bölgede yükselen Cer İstanbul, Yedikule Hisarı Müzesi, Yedikule Marina, Yenikapı Gösteri Alanı, Veliefendi Hipodromu'na olan yakınlığıyla dikkatleri çekiyor. 

Cer İstanbul un kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Geçtiğimiz Ağustos ayında Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Cer İstanbul projesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Bu rapor çerçevesinde, projenin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri olurken, projenin mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri ise 1.288.239.506,10 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Ayrıca Cer İstanbul projesinin tamamlanması durumunda söz konusu tarihteki değeri ise 2.117.269.437,86 Türk Lirası şeklinde hesaplandı.

Cer İstanbul un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Cer İstanbul projesi ile ilgili Mart ayında yapılan açıklamada da, Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-16 No.lu Protokol ile 105 milyon 968 bin 270 TL olan asgari şirket payı toplam gelirinin toplam 206 milyon 244 bin 369 liraya yükseltildiği belirtilmişti.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Fatih Yedikule Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Cer İstanbul) kapsamında, 2384 Ada 7 Parsel T2, T3, T5, T6 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapılmıştır.

Emlak Konut GYO Cer İstanbul Projesi'nin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun Cer İstanbul'daki toplam geliri 206.2 milyon TL'ye yükseltildi!

Cer İstanbul'un değeri belli oldu!


Geri Dön