27 / 04 / 2024

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!


Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.



Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 2-ORMAN ÜRÜNLERİ İşlenmemiş ağaç (tomruk-ham haldeki) toptan ticareti (orman ağaçları, endüstriyel odunlar vb.) 3-TEMİZLİK Başka yerde sınıflandırılmamış diğer bina ve endüstriyel temizlik faaliyetleri (binaların dışı, pencere, baca, fırın, kalorifer kazanı, havalandırma kanalı, egzoz ünitesi, sanayi makinesi temizliği vb. uzmanlaşmış temizlik faaliyetleri) (sterilizasyon faaliyetleri hariç) 4-REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.) 5-ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kollektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu
 


Geri Dön