29 / 04 / 2024

Çeşme Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 28-30 Nisan'da!

Çeşme Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 28-30 Nisan'da!

Türk-Arap İşadamları Derneği (TURAB) 13-16 Kasım Gıda Zirvesinin ardından 28-30 Nisan tarihleri arasında Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme Organizasyonu’nda Arap ve Türk şadamlarını buluşturacak...




Türk-Arap İşadamları Derneği (TURAB) 13-16 Kasım Gıda Zirvesinin ardından 28-30 Nisan tarihleri arasında Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme Organizasyonu’nda Arap ve Türk işadamlarını buluşturacak.


TURAB Başkanı Sabuhi Attar yaptığı açıklamada, “Yapı ve İnşaat malzemeleri konusunda faaliyet gösteren, müteahhitlik işi yapan kurumların Çeşme’deki organizasyonumuzda yer almasını istiyoruz.


Burada standlar kurulacak, bire bir karşılıklı görüşmeler yapılacak. Biz dernek olarak Arap yatırımcı işadamlarını, belediye ve diğer resmi kurum temsilcilerini Çeşme’ye getiriyoruz. Arap İşadamlarına İzmir’i tanıtmak için çaba sarfediyoruz. Türk-Arap İşadamları Derneği’nin desteğiyle, Turab Fuarcılık olarak Gıda ve Yapı-İnşaat konusunda faaliyete geçtik. Türk-Arap Turizm Derneği organizasyonu ile sağlık ve turizm yatırımlarınıda ülkemize getireceğiz” dedi.


İzmir Çeşme’de düzenlenecek Yapı-İnşaat zirvesinin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce, Arap Bakanlar ve Büyükelçilerin katılımıyla yapılacak. Heyetler hazırlanan Türk standlarını ziyaret edecekler ve ikili görüşmeler yapılacak. 600’ün üzerinde Arap firmasının katılımı ile yapılacak görüşmeler  İzmir  ve Türkiye ekonomisine 1 milyar doların üzerinde katkı sağlayacak.



Milliyet


Geri Dön