14 / 05 / 2024

çeşme yapı inşaat fuarı ne zaman

çeşme yapı inşaat fuarı ne zaman

Türk-Arap İşadamları Derneği (TURAB) 13-16 Kasım Gıda Zirvesinin ardından 28-30 Nisan tarihleri arasında Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme Organizasyonu’nda Arap ve Türk şadamlarını buluşturacak...

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Metgi Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metgi Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Tutacak tarafından kuruldu.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

Yapı - Yapı İnşaat'tan 2021'e özel projeler!

Koronavirüs sürecinde yatırımlarına hızla devam eden Yapı & Yapı İnşaat, 2021 yılında da gaza basıyor. İFM'de 740 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan şirket, Ankara'da da AKM Millet Bahçesi'ni tamamlıyor.

TOGG Gemlik Tesisi’nin inşaatı için Yapı Merkezi seçildi!

Yapı Merkezi, TOGG’un ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan ve aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nin üst yapı inşaatını üstlenecek. 

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferzende Çakmak ve Seyda Ünlü ortaklığında kuruldu.

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

çeşme yapı inşaat fuarı ne zaman Haberi

çeşme yapı inşaat fuarı ne zaman


Türk-Arap İşadamları Derneği (TURAB) 13-16 Kasım Gıda Zirvesinin ardından 28-30 Nisan tarihleri arasında Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme Organizasyonu’nda Arap ve Türk işadamlarını buluşturacak.


TURAB Başkanı Sabuhi Attar yaptığı açıklamada, “Yapı ve İnşaat malzemeleri konusunda faaliyet gösteren, müteahhitlik işi yapan kurumların Çeşme’deki organizasyonumuzda yer almasını istiyoruz.


Burada standlar kurulacak, bire bir karşılıklı görüşmeler yapılacak. Biz dernek olarak Arap yatırımcı işadamlarını, belediye ve diğer resmi kurum temsilcilerini Çeşme’ye getiriyoruz. Arap İşadamlarına İzmir’i tanıtmak için çaba sarfediyoruz. Türk-Arap İşadamları Derneği’nin desteğiyle, Turab Fuarcılık olarak Gıda ve Yapı-İnşaat konusunda faaliyete geçtik. Türk-Arap Turizm Derneği organizasyonu ile sağlık ve turizm yatırımlarınıda ülkemize getireceğiz” dedi.


İzmir Çeşme’de düzenlenecek Yapı-İnşaat zirvesinin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce, Arap Bakanlar ve Büyükelçilerin katılımıyla yapılacak. Heyetler hazırlanan...