29 / 04 / 2024

Çetmen Grubu 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Çetmen Grubu 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Çetmen Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Çetme yaptığı açıklamada hedeflerinin 100 mağazaya ulaşmak olduğunu söyledi.




Çetmen Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Çetmen, mobilya sektöründe 55 yılı geride bıraktıklarını, fark yaratan tasarımlar ve geniş ürün yelpazesi ile 'Çetmen' olarak sektörde büyümeye devam ettiklerini bildirdi. İstanbul ve Ege Bölgesi'nde 32 olan Çetmen Mobilya'nın mağaza sayısını 100'e çıkarmayı hedeflediklerinin altını çizen Çetmen, "Ayrıca talep üzerine ülke çapında 'Franchise' çalışmalarına da ağırlık vermeye başladık. Mağazalarımızda birinci önceliğimiz yüzde 100 müşteri memnuniyeti ve güven ilkesidir" dedi.


Çetmen, yeni marka yüzü ünlü popçu Demet Akalın'ın oynadığı reklam filmi ile yeniden dikkatleri üzerine çekti. Şıklığı, modernliği ve estetiği müşterilerinin evine getiren firma, sağlam, rahat, konforlu ve kullanışlı ürün gruplarıyla dikkat çekiyor. Çetmen mağazalarında bu yıl ilk kez Çetmen'e özel üretilen ürünlerin yer alacağına dikkat çeken Abdullah Çetmen, büyüyen ve gelişen Türkiye'de yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ev ürünleri satan, en yaygın perakende mağazalar zinciri olma yolunda ilerlediklerini söyledi.



Yeni Asır


Geri Dön