27 / 04 / 2024

Çetmen Mobilya 50. mağazasını Sincan'da açtı!

Çetmen Mobilya 50. mağazasını Sincan'da açtı!

Türkiye'nin mobilya üretici Çetmen yeni mağazasını Ankada'da açtı. 50 mağaza sayısına ulaşan Çetmen, Sincan'da müşterilerini bekliyor. 



Çetmen Mobilya, planladığı yatırım hedeflerini hayata geçirmeye devam ediyor. Yatırım ve büyüme atağı kapsamında yeni mağazasını açtı.  Ankara  Sincan'da hizmet veren Çetmen mağaza sayısını 50'e çıkardı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Pazarlama Direktörü Erhan Güngör, firmanın yeni planlarına emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Güngör,  “Şık, modern ve kaliteli ürünlerin zengin bir mağaza deneyimi ile tüketicilere sunulması Türkiye mobilya pazarının gelişimi açısından kritik önem taşıyor. Pazardaki bu açığın farkında olarak gelecek 5 yılda 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacağız. Bu yatırım 2020 yılında faaliyete sokacağımız yeni nesil fabrikamızın yanı sıra ülke çapındaki mobilya sayımızı 2023 yılına kadar 250’ye yükseltme hedefimizi kapsıyor. Bu doğrultuda hedef bölgelerimizden olan Ankara’da Sincan mağazamızı açmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize en iyiyi sunma geleneğimizi burada da sürdüreceğimize ve deneyimli ekibimizin emekleriyle kısa zamanda başarıyı yakalayacağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu.


Geri Dön