03 / 05 / 2024

Cevahir AVM, alışveriş yapana tohum kart hediye ediyor!

Cevahir AVM, alışveriş yapana tohum kart hediye ediyor!

Cevahir Alışveriş Merkezi ile Koç Bilgi Grubu sosyal sorumluluk çalışması Yeşil Bilgi Platformu, geniş kitleleri çevre sorunlarına karşı bilinç-lendirmek ve özellikle atık kağıtların toplanması maksadıyla Bu Alışveriş Doğaya Hayat Verir isimli bir çevre p



Cevahir Alışveriş Merkezi ile Koç Bilgi Grubu sosyal sorumluluk çalışması Yeşil Bilgi Platformu, geniş kitleleri çevre sorunlarına karşı bilinç-lendirmek ve özellikle atık kağıtların toplanması ve toplanan kağıdın geri dönüştürülmesini sağlamak maksadıyla Bu Alışveriş Doğaya Hayat Verir isimli bir çevre projesi hayata geçiriyor. Proje, kağıt toplama kampanyası ile başlıyor. Projenin ikinci aşamasında ise Cevahir AVMde, 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanlara yüzde 100 geri dönüşümlü ve el yapımı Tohum Kart hediye ediliyor.

Bu aşamada Mimar Sinan Üniversitesi, hem projenin gücünü hem de bireyler üzerindeki etkisini simgeleyen özel bir ağaç tasarımı ile iş ortaklarından biri olarak projeye dahil oluyor. Çalışmanın son aşamasında ise İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak, tohum kart sayısı kadar ağacın dikildiği Hatıra Ormanı oluşturulacak. Sonrasında katılımcıların isimleri Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekorları ve Kostümü Bölüm Başkanlığı tarafından özel olarak tasarlanan ağacın üzerine eklenecek.
Star


Geri Dön