28 / 04 / 2024

Cevdet Yılmaz: Önceliğimiz ekonomiyi istikrarlı bir yapıya kavuşturmak

Cevdet Yılmaz: Önceliğimiz ekonomiyi istikrarlı bir yapıya kavuşturmak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Önceliğimiz deprem bölgesinin yaralarını sarmak, ekonomide birtakım adımlarla daha istikrarlı yapı oluşturmak, sosyal anlamda elde ettiğimiz kazanımları toplumumuza refah olarak geri vermek" dedi.



Çeşitli toplantılar için Kahramanmaraş'a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, EXPO 2023 Rekreasyon Alanı'ndaki çalışmaları takip etti. Yaşanan büyük depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara ise şifa dileyen Yılmaz, "Parti ve hükümet olarak bizim inancımız şu; masa başında oturarak bu ülke yönetilmez. Sahaya inmek zorundasınız, insanlarla karşılıklı istişare etmek durumundasınız. Sahadaki gelişmeleri bizzat yerinde görmeniz lazım" şeklinde konuştu.

Yılmaz, sahadan aldığı bilgileri ilgili bakanlara aktaracağını ve en kısa sürede deprem yaralarının sarılacağını belirten Yılmaz, şöyle devam etti: "Geçmişteki afetlerden 2-3 sene sonra afet yaşayan illerin eskisinden fazla nüfusa ve gelişmişlik düzeyine ulaştığına şahit olduk. Kahramanmaraş'ımız da yaraları saracak, eskisinden daha iyi olacak. Bir taraftan kalıcı konutları inşa ediyoruz, birçok proje başlamış durumda devam ediyor. Yenileri de yakında başlayacak. Yerel yönetim ve merkezi idare altyapıyla ilgili çalışıyor.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön