11 / 05 / 2024

Cevdet Yılmaz: Önceliğimiz ekonomiyi istikrarlı bir yapıya kavuşturmak

Cevdet Yılmaz: Önceliğimiz ekonomiyi istikrarlı bir yapıya kavuşturmak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Önceliğimiz deprem bölgesinin yaralarını sarmak, ekonomide birtakım adımlarla daha istikrarlı yapı oluşturmak, sosyal anlamda elde ettiğimiz kazanımları toplumumuza refah olarak geri vermek" dedi.



Cevdet Yılmaz: Önceliğimiz ekonomiyi istikrarlı bir yapıya kavuşturmak

DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ TAKDİRİ HAK EDİYOR

Yılmaz, deprem sonrası oluşan zor şartlara rağmen bölgedeki insanların sandığa gittiğini belirterek şöyle devam etti:

"Bir çok gelişmiş ülkede seçime katılım oranları yüzde 50 civarında. Depremin zor şartlarında sandığa giden, oyunu kullanan depremzede kardeşlerimiz her türlü takdiri hak ediyor. Demokrasiye ve sandığa olan inançlarını herkese gösterdiler. Biz de hükümet olarak deprem bölgesi dışındaki kardeşlerimizin deprem bölgesine ulaşmasına yardımcı olduk. Böyle bir istek, arzu olmazsa ne yaparsanız yapın bu sonucu alamazsınız. Hangi partiye oy verirse versin depremzede kardeşlerimiz gelip demokratik sorumluluk bilinci içerisinde bu zor şartlarda dahi bu seçimlere katıldılar. Bu gerçekten takdir edilecek bir olay. Önümüzdeki süreçteki önceliğimiz, deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak ve ekonomide birtakım adımlarla daha istikrarlı bir yapı oluşturmak. Dış politikada çok güçlü ve aktif bir konuma gelmek, hedefimiz. Sosyal anlamda ise elde edilen kazanımların toplumumuzun refahı olarak onlara geri verilmesini temin etmek amacındayız. Tüm bu hedefleri inşallah adım adım gerçekleştireceğiz.” 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön