27 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan valilere imar planı ikazı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan valilere imar planı ikazı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planlarına ilişkin uygulamalarda yaşanan sıkıntılara yönelik uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Açıklama 81 İl Valiliğine, 30 Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve bakanlıklara gönderildi...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ndan valilere imar planı ikazı!


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2013/17 sayılı imar planlarının incelenmesi ve arşivlenmesi hakkındaki genelgesine ilişkin açıklamayı kapsayan bir yazıyla valileri uyardı. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın gönderdiği yazıda uygulamalarda yaşanan sıkıntılar ve tereddütleri gidermek amacıyla açıklama yapıldığı belirtiliyor. 


Bakanlık'tan gelen açıklama 81 İl Valiliğine, 30 Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Başbakanlığa (TOKİ), Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, İçişleri Bakanlığına, Kalkınma Bakanlığına, Kültür ve Turizm Bakanlığına, Maliye Bakanlığına, Milli Eğitim Bakanlığına, Milli Savunma Bakanlığına, Orman ve Su İşleri Bakanlığına, Sağlık Bakanlığına, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına gönderildi.



Bakanlığın gönderdiği açıklama için tıklayın



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön