29 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 



Ayda 1000 TL ile konut ve işyeri sahibi olma imkanı sunulan Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarında satışları Turyap gerçekleştirecek. 

Bursa Osmangazi’de yaşamın başladığı Botanik 224,Yükselen Park, Atış Premium projelerinde teslime ve tapu devrine hazır 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait teslime ve tapu devrine hazır konutların yanı sıra 40 ile 217 metrekare arasında değişen cadde üstü ticari gayrimenkuller satışa sunuluyor. 


Teslime ve tapu devrine hazır

Yaşamın başladığı emlak vergisi, KDV, tapu alım satım harç muafiyetlerine sahip projelerde gayrimenkullerin tümü teslim ve tapu devrine hazır. 

Konut fiyatlarının 154 bin TL ile 430 bin TL arasında değiştiği projelerde cadde üstü mağaza ve dükkanlar da 295 bin’den başlayan fiyatlarla şatışta. 
 

3 farklı Proje kapsamında  yüzme havuzları, kapalı – açık otopark alanları, çocuk oyun parkları, modern pazar alanı, 1 adet okul alanı, ibadet alanı, sosyal kültürel tesis alanı, araç, yaya-bisiklet yolu ve açık otopark, sağlık tesisi alanı,  kamuya açık yüzme havuzu, yeşil alan, spor tesis alanı, yurt alanı ve hizmete açılan/açılmakta olan alışveriş caddelerinde mağazalar, cafe – restauran ve marketler mevcut. 

Ayda 1000 TL ile ister ev ister işyeri sahibi olma imkanı  

Kredi Kartı ile “ön teminat bedeli“ ödeme olanağı sunulan projelerde, 1.000-TL ön teminat bedeli kredi kartı ile ödenebiliyor. Teminat bedelini takiben 15 gün içinde yüzde 25 peşinatın ödeneceği alımlarda; peşinat ödemesini takiben gayrimenkul teslim ediliyor. 


23 ay boyunca kira bedeli gibi ayda 1.000-TL’  ödeniyor. Kalan bakiye 24. Ay nakden/defaten ve/veya mortgage kredi olanakları ile kapatılıyor. 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın Bursa daki konutlarını Turyap satıyor!

 

Web: www.turyap.com.tr
Tel: 444 2 780 
 


Geri Dön