14 / 05 / 2024

Bursa Turyap satışları

Bursa Turyap satışları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Bursa’da konut satışları 2020'de yüzde 100 arttı!

Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, Bursa'da konut satışlarının geçen yıla göre yüzde 100 arttığını belirtti. Çelebi, kiraların ise ilerleyen aylarda zamlanacağını ifade etti...

Lojman satışları ne zaman başlayacak?

Bedel tespitleri yapılan lojmanların satışlarına bu ay başlanıyor, satışa sunulacak lojmanlar Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Mersin’de bulunuyor.

Bursa DownTown'da satışlar hızlandı!

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen DownTown projesinde konut satışları hızlandı. Toplam 100 bin metrekare alanda yükselen proje Bursa'da inşa ediliyor.

Bursa'da konut satışları azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 yılı Kasım ayı Konut satış verilerini yayınladı. Yayınlanan verilere göre Bursa'da konut satışları azaldı.

Küçük şehirlerde konut satışları arttı!

Gayrimenkul sektörünün bu yıl 3. çeyrekte ihracat performansı arttı. Konut satışları, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde yavaşlarken Bursa gibi daha küçük şehirlerde artış gösterdiği gözlemlendi.

Bursa'da konut satışları yüzde 13.7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,7 oranında artarak 4 bin 911'e ulaştı.

Konut satışları iyiye gidiyor!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Nadir Tülek bugünkü yazısında, inşaar sektörünü ve konut satışlarını değerlendirdi. İşte o haber...

Bursa'da Nisan ayında konut satışları arttı!

Bursa'da 2017 nisan ayı konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 18,9 oranında artarak 4 bin 970 olarak kaydedildi.

Bursa konut satışında zirvede!

TÜİK’in açıkladığı son raporlarda da Bursa konut satışlarıyla damgasını vurdu. Son yıllarda inşaat sektöründe büyük ölçüde büyüme kaydeden Bursa konut satışlarıyla sektöre ivme katmaya devam ediyor.

Bursa'da ipotekli konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verileri göre, Bursa'nın en çok konut satılan ilçesi Nilüfer oldu. Bölgede ipotekli satışların 2015 verilerine göre arttığı görüldü.

Bursa Turyap satışları Haberi

Bursa Turyap satışları

Ayda 1000 TL ile konut ve işyeri sahibi olma imkanı sunulan Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarında satışları Turyap gerçekleştirecek. 

Bursa Osmangazi’de yaşamın başladığı Botanik 224,Yükselen Park, Atış Premium projelerinde teslime ve tapu devrine hazır 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait teslime ve tapu devrine hazır konutların yanı sıra 40 ile 217 metrekare arasında değişen cadde üstü ticari gayrimenkuller satışa sunuluyor. 


Teslime ve tapu devrine hazır

Yaşamın başladığı emlak vergisi, KDV, tapu alım satım harç muafiyetlerine sahip projelerde gayrimenkullerin tümü teslim ve tapu devrine hazır. 

Konut fiyatlarının 154 bin TL ile 430 bin TL arasında değiştiği projelerde cadde üstü mağaza ve dükkanlar da 295 bin’den başlayan fiyatlarla şatışta. 
 

3 farklı Proje kapsamında  yüzme havuzları, kapalı – açık...