14 / 05 / 2024

Bursa teslime hazır daireler

Bursa teslime hazır daireler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

İstanbul'dan sonra o ilin de adı geçti: Depreme hazır değil! Kentsel dönüşüm çalışmaları için hemen düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın depreme hazır olmadığını ve kentsel dönüşüm konusun daha yeni konuşulmaya başlandığını açıkladı. 

İnşaatta kriz patladı! Hazır betoncular siparişleri iptal ediyor!

İlk sırada Denizli ve Bursa olacak şekilde birçok şehre hazır beton şirketlerinin, maliyet yükselişlerini neden belirterek, aldıkları siparişlerde iptale gidip fiyatlarda güncelleme istemesi, inşaatçılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Bursa büyük depreme ne kadar hazır?

Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi Başkanı Alp Kaya, Bursa’nın yaşanacak olası bir büyük bir depreme hazır olmadığını aktardı.

Bursa Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır!

Bursa Şehir Hastanesi'ne kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi amacıyla projelendirilen ve Mayıs ayında yapılan protokolle yapımı üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredilen Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır...

Bursa depreme hazır!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada  muhtemel yıkıcı bir deprem karşısında Bursa için uygulamaya alınacak eylem planının hazır olduğunu söyledi.

Bursa depreme ne kadar hazır? Dönüşümde neden hareket yok?

Bursa'da Bugün Gazetesi köşe yazarı Mesut Demir, bugünkü yazısında ''Mesut Demir Bursa depreme ne kadar hazır? Kentsel dönüşümde neden hareket yok?'' konusunu kaleme aldı....

Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin hizmete açılacak 10’uncu şehir hastanesi Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi. Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve beraberindeki heyet hastanede incelemelerde bulundu.

Türk gayrimenkul firmaları 10 bin hazır konutla İran pazarında!

İstanbul, Trabzon, Bursa, Kocaeli ve Antalya'dan 6. Tahran Uluslararası Emlak Fuarı'na 10 bin hazır konut ile katılan Türk firmaları, İranlılara konut satışının artmasını bekliyor.

Bursa teslime hazır daireler Haberi

Bursa teslime hazır daireler

Ayda 1000 TL ile konut ve işyeri sahibi olma imkanı sunulan Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarında satışları Turyap gerçekleştirecek. 

Bursa Osmangazi’de yaşamın başladığı Botanik 224,Yükselen Park, Atış Premium projelerinde teslime ve tapu devrine hazır 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait teslime ve tapu devrine hazır konutların yanı sıra 40 ile 217 metrekare arasında değişen cadde üstü ticari gayrimenkuller satışa sunuluyor. 


Teslime ve tapu devrine hazır

Yaşamın başladığı emlak vergisi, KDV, tapu alım satım harç muafiyetlerine sahip projelerde gayrimenkullerin tümü teslim ve tapu devrine hazır. 

Konut fiyatlarının 154 bin TL ile 430 bin TL arasında değiştiği projelerde cadde üstü mağaza ve dükkanlar da 295 bin’den başlayan fiyatlarla şatışta. 
 

3 farklı Proje kapsamında  yüzme havuzları, kapalı – açık...