29 / 04 / 2024

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Arkatlı Evler projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Teslimler için geri sayımın başladığı KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi, Pendik Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde hayata geçiriliyor.  KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinde yer alan konutların sahiplerine Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

ALİ KURT'TAN AÇIKLAMA GELDİ


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda "Pendik'te yeni bir yaşam çok yakında başlıyor." diyerek, "Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerimize kaynak sağlayan Arkatlı Evler'de çalışmalarımız sürüyor. Teslime hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Arsa alanı 42 bin 24 metrekare olarak açıklanan Arkatlı Evler projesinin inşaat alanı da 139 bin 829 metrekare olarak belirtildi. Söz konusu projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Arkatlı Evler projesinde toplamda 894 bağımsız birim yer alıyor. Proje kapsamındaki bağımsız birimlerin 604 adedi normal konut, 224 adedi home ofis, 39 adedi ticari alan, 26 adedi ise ofis şeklinde açıklandı.

Pendik Arkatlı Evler projesinde 173 adet açık, 939 kapalı olacak şekilde toplam 1.112 araç kapasiteli otopark bulunuyor. Arkatlı Evler projesinde 2 adet ticari blok, 8 adet konut bloğu, 2 adet sosyal tesis binası mevcut.

ARKATLI EVLER NEREDE?

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesine 760 metre uzaklıkta Pendik Ağız ve Diş Hastanesi bulunurken, 430 metre uzaklıkta da 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu yer alıyor. 

Ali Kurt'un paylaşımına yorum yapan vatandaşlar, Ali Kurt'u Adıyaman'a davet etti.

 

 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Kiptaş Karanfilköy projesinde kura çekilişi yapıldı!


Geri Dön