01 / 05 / 2024

Ceyhan Ticaret Borsası'nda kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Ceyhan Ticaret Borsası'nda kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Oztürk, Ticaret Borsası'nda borsa yönetimi ile bir araya gelerek devam eden çalışmalar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.



Ceyhan Ticaret Borsası toplantısı salonunda Meclis Başkanı Mustafa Aydar, Borsa Başkanı Memici Güleçyüz ile yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk. kentsel dönüşüm alanı içersine giren Ceyhan Ticaret Borsası'nın yeni yeri hakkında görüştü. Ceyhan'da göreve geldikleri ilk günden beri ilçeye hizmet etmek için gayretle çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, özellikle 1998 Ceyhan depreminden sonra Ceyhan'ın hak ettiği noktaya gelemediğini ifade etti. 


İKTİDARLA BULUŞUP SİNERJİYİ CEYHAN'A YANSITACAĞIZ

30 Mart yerel seçimlerinde Ceyhan'ı iktidarla buluşturup bu sinerjiyi herkese yansıtacaklarını söylediğini belirten Başkan Alemdar Oztiirk, "bu amaçla göreve geldiğimiz günden bu yana tüm gayretimizle çalışıyoruz. Hizmet yolunda en büyük projelerimizden biri  TOKİ  diğeri de 270 dekarlık alanda yapacağımız kentsel dönüşüm çalışmalarıdır. Projenin onayı ile birlikte etüt çalışmaları bitti, mimari proje çalışmaları hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümü ilk etapta adliye binası ile Özmaya arasında kalan bölgede başlatmayı planladık dedi. 


CEYHAN MAKUS TALİHİNİ YENECEK

Başkan Öztürk Bu alan içersinde Ceyhan Ticaret Borsası'nın yeri de bulunuyor. Ceyhan'ın kanaat önderleri olan borsa yönetimimizle karşılıklı iyi niyet ve rıza ile Ceyhan'ın da realiteleri doğrultusunda anlaşacağımızı umuyorum. Ceyhan'ın makûs tarihini yenmek adına sizlerin de katılım ve öncülük yapacağınıza inanıyorum" diye konuştu. 


Adana Beş Ocak


Geri Dön