06 / 05 / 2024

Ceyla Gölcüklü'nün Platin Konutları'ndaki evine haciz geldi!

Ceyla Gölcüklü'nün Platin Konutları'ndaki evine haciz geldi!

Maddi krizi dert eden Gölcüklü'nün Etiler'deki Platin Konutları'ndaki evinin kirasını bile ödeyemediği iddia ediliyor. Hatta, Gölcüklü'nün biriken kira borcu yüzünden evine hastaneye yatmadan kısa bir



 140 milyonluk boşanma tazminatıyla gündeme gelen Ceyla Gölcüklü, son günlerini maddi kriz içinde geçirdi Sosyetik güzelin kirasını bile ödeyemediği iddia edildi

Herkes onu İranlı eşi Sheri Shahnavaz'dan aldığı 140 milyonluk tazminatla tanıdı. Lüks yaşantısı ve güzelliğiyle sosyetenin en gözde kadınları arasına giren Gölcüklü'nün ölümü, ardından birçok iddiaları doğurdu. Söylenenlere göre; Ceyla Gölcüklü sanıldığı gibi 'peri masalı' yaşamıyordu.

Destek göremedi
İddialara göre sosyetik güzel, hiçbir zaman 140 milyonun sahibi olamadı. Bu tazminat, maddi krize giren petrolcü tarafından ödenmedi. Ceyla Gölcüklü de; hastalığını öğrenmeden birkaç ay önce borçları yüzünden sıkıntılı günler yaşadı ve eski eşinden bile destek göremedi.

Evine haciz gitti mi
Maddi krizi dert eden Gölcüklü'nün Etiler'deki Platin Konutları'ndaki evinin kirasını bile ödeyemediği iddia ediliyor. Hatta, Gölcüklü'nün biriken kira borcu yüzünden evine hastaneye yatmadan kısa bir süre önce haciz memurlarının gittiği öne sürülüyor.

140 milyon tazminat yok!
Aldığı tazminatla gündeme gelen Ceyla Gölcüklü'yle ilgili bir iddia daha var. Bu da; işleri kötü giden Sheri Shahnavaz'ın sözü edilen 140 milyonu aslında Ceyla Gölcüklü'ye ödemediği...

Kızı londra'da yaşayacak
İranlı eşiyle olan evliliğinden Lara adında 15 yaşında bir kızı olan Ceyla Gölcüklü'nün ölümüyle; Lara'nın artık yaşamını babasıyla Londra'da devam ettireceği konuşuluyor.

Muğla'ya gömülecek
Dün sabahın erken saatlerinde cenazesi kardeşi Ali tarafından alındığı söylenen Ceyla Gölcüklü, memleketinde defnedilecek.

Eski eşinden helallik aldı
Yaklaşık 15 gün önce hastaneye kaldırılan Ceyla Gölcüklü'nün ilk işi eski eşi Sheri Shahnavaz'ı aramak oldu. Söylenenlere göre; sosyetik güzel eski eşine "Birbirimizi çok kırdık, gel buraya helalleşelim" dedi.

Bunun üzerine Türkiye'ye gelen İranlı petrolcü, eski eşinin yanından da bir an olsun ayrılmadı. Öte yandan; Ceyla Gölcüklü'nün tedavi gördüğü hastanenin yetkililerinin konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmaması akılları karıştırdı.
Takvim

 


Geri Dön