28 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence ne zaman teslim?

Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence ne zaman teslim?

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Hasırcılar Residence

2 bloktan meydana gelen Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence ne zaman teslim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...



İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Hasırcılar Residencee projesi  Ceylan İnşaat  imzasıyla yükseliyor. Ceylan İnşaat  Hasırcılar Residence  ne zaman teslim sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Firma bünyesindeki ödeme planından yararlanılan Hasırcılar Residence, 229 adet home ofisten oluşuyor. Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Fiyatların 160 bin TL'den başladığı Hasırcılar Rezidans'ta 33 adet ticari birim de bulunuyor. Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence ne zaman teslim sorusuna cevap almak için haberimizi okumanız yeterli.


Home ofislerin tamamının 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı Beylikdüzü Hasırcılar Residence'ta dairelerin tamamı 80 metrekare alana sahip. Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence ne zaman teslim sorusuna Haziran 2014 cevabı veriliyor.


Lokasyon olarak Migros, CarrefourSa, Marmara Park, Bauhaus, Torium gibi alışveriş merkezlerine yakın konumlanan Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü'nde kapalı otopark, güvenlik hizmeti ve konferans salonu yer alıyor.


Telefon: 0212 855 24 52

Web Adresi: http://www.ceylangroup.net/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön