28 / 04 / 2024

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi kuruldu!


Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Ceylan tarafından kuruldu.



Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi konusu:
MAKİNA VE KALIP TASARIM - İMALAT -Sanayi ve imalat projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (haddehaneler, rafineriler, ulaşım araçları, sanayi makineleri, vb.) - Makine ve ekipmanlarla ilgili aksam ve parçaların toptan ticareti (değirmentaşı, bileği taşı, zımpara ve aşındırma ürünleri, konveyör bantları, teknik kullanım için cam ve seramik ürünler, rulmanlar, vb.) (motorlu kara taşıtları için olanlar hariç) - Genel ve özel amaçlı diğer makine, cihaz ve aletlerin toptan ticareti (metal döküm için kalıplar, demir veya çelikten tanklar, variller, fıçılar, kutular ile tıpalar, şişe kapakları, vb. dahil) - Başka yerde sınıflandırılmamış diğer özel amaçlı makinelerin imalatı - Plastik ve kauçuk makinelerinin imalatı (plastik ve kauçuk işlemek için veya bu malzemelerden ürün imalatı için kullanılan makineler) - Plastikten kalıp ve döküm modeli imalatı (kek ve ayakkabı kalıpları hariç) - Metalden kalıp ve döküm modeli imalatı (kek ve ayakkabı kalıpları hariç) İTHALAT İHRACAT - Mevzuata uygun makina ve parçalarının ithalat ve ihracatını yapmak. TİCARET - Mevzuata uygun mallarım alım ve satımını yapmak. E-TİCARET - Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret


Geri Dön