05 / 05 / 2024

Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Güncel Fiyat Listesi

Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Güncel Fiyat Listesi

Altının yükselişi sürerken, vatandaşların en çok merak ettiği ve satın aldığı ise çeyrek altın. Peki bugün an itibarıyla çeyrek altın fiyatı ne kadar? Kaç TL oldu?



Çeyrek altın fiyatlarındaki son gelişmeler, parası olsun olmasın pek çok kişinin merak ettiği sorulardan biri. Altının durumunu araştıranlar,  piyasada satışı daha fazla yapılan ve yatırımcı olmayan vatandaşlarca da merak edilen haberlerden biri oluyor.

GRAM ALTINDA DURUM NE?

Altının gram bazında fiyatına bakıldığında, güne düşüşle başlayan gram altın, daha sonra 1.167 Türk Lirası seviyesinde işlem görüyor.

 Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Güncel Fiyat Listesi

Ons fiyatındaki yükselmeyle eşdeğer şekilde dün değerlenen gram altında fiyat, günü yüzde 1,48 artış göstererek, 1.168  Türk Lirası ile kapattı.

ÇEYREK ALTIN VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Çeyrek altının durumuna bakıldığında Çeyrek altın 1.910  Türk Lirası, Cumhuriyet altını ise 7.760 Türk Lirasından satılıyor.

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön