27 / 04 / 2024

Charlize Theron evini 117 milyon TL'ye satışa çıkardı! İstanbul'da o fiyata ev alınmıyor!

Charlize Theron evini 117 milyon TL'ye satışa çıkardı! İstanbul'da o fiyata ev alınmıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, Hollywood’daki malikanesini 3.8 milyon dolara yaklaşık olarak 117 milyon liraya satışa çıkardığını duyurdu. Buna göre, ünlü oyuncu evini istediği fiyata satsa da İstanbul'da bulunan bazı semtlerdeki evleri bile alamaz.



Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, Hollywood'da bulunan malikanesini 3.8 milyon dolara yani yaklaşık olarak 117 milyon liraya satışa çıkardığını açıkladı. Fakat, geçtiğimiz günlerde iş insanı Saadettin Saran ise Göktürk Kemer Country sitesinde villasını tam 290 milyon liraya satışa çıkarmıştı.

ELİNE GEÇEN PARA İLE BU EVLERİ ALAMIYOR

Öte yandan, lüks semtlerde de evlerin fiyatları oldukça yüksek. Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki 400 metrekarelik apartman dairesi için 120 milyon Türk Liraso istenirken, yine aynı şekilde Nişantaşı’nda Ritz Cartlon Residence de satılık bahçe dubleksi için kaydedilen fiyat 155 milyon Türk Lirası.

patronlardunyasi.com'da yer alan habere göre; Ayrıca, Beykoz Acarkent’te ise 900 metrekarelik lüks villanın satış fiyatı ise 131 milyon Türk Lirası. Beykoz Anadolu Hisarı’nda ise 820 metrekarelik Boğaz manzaralı villa için istenen rakam160 milyon lira. Lüks semt ve sitelere baktığımız zaman yine Kemerburgaz’ta satışa sunulan 500 metrekarelik havuzlu villanın fiyatı ise 143 milyon Türk Lirası.

Charlize Theron evini 117 milyon TL ye satışa çıkardı! İstanbul da o fiyata ev alınmıyor!

20 YIL ÖNCE 3 MİLYON DOLARA ALMIŞTI

Theron, yaklaşık yirmi yıl önce 3 milyon dolara satın aldığı Hollywood Hills'teki İspanyol tarzı evini 3,8 milyon dolara satışa çıkardı. 3 bin 100 metrekarelik malikânede ana katta yatak odasında özel bir teras ve çift lavabolu lüks bir banyo, manzaralı bir spa küveti ve geniş bir cam duş bulunuyor.

Alt kattaki iki yatak odası ise kendi oturma odalarına sahip ve bir banyoyu da paylaşıyorlar. Ayrıca çalışma ve dinlenme için geniş alanlar sağlayan özel bir ofis ve medya salonu bulunuyor. Gözlerden uzak arka bahçeye adım atıldığında ise lagün tarzı bir havuz ortaya çıkıyor. Havuzla beraber açık havada bir yemek ve barbekü alanı da bulunuyor.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Charlize Theron California'daki evini satıyor!

Charlize Theron, Hollywood'daki evini 1,75 milyon dolara satıyor!


Geri Dön